Wat zijn de regels? Wie zijn dé gebruikers van het vrijetijdslandschap? Hoe ziet het juryproces er uit? De informatiebijeenkomst op 15 januari 2018 is voor alle deelnemers en iedereen die geïnteresseerd is in de ideeën prijsvraag. Tijdens de bijeenkomst krijgt u antwoord op vele vragen, worden er diverse films getoond over het gebied en de prijsvraag, kunnen kaarten en boeken worden ingezien en heeft u de gelegenheid om het gebied te bekijken.

De bijeenkomst vindt plaats bij Finley aan de Nieuw Loosdrechtsedijk 242 te Loosdrecht. Dit is een unieke locatie met uitzicht op de plassen. Dus mis deze dag niet! Aanmelden voor de bijeenkomst kan t/m 7 januari 2018, dit in verband met de reserveringen op de locatie. Maar, zolang er nog plaats is, is aanmelding de hele week nog mogelijk.

 

Informatiebijeenkomst

Maandag 15 januari 2018 13.00 – 16.00 uur
Finley, Het Witte Huis, Nieuw Loosdrechtsedijk 242 te Loosdrecht.

 

Programma

13.00 uur        Ontvangst koffie & thee. Inzien van kaarten & boeken. Op de achtergrond wordt de lange film over de Oostelijke Vechtplassen getoond.
13.30 uur        Openingswoord Frans Evers voorzitter bestuur: Gebiedsakkoord en hoe/waarom de Stichting is opgericht. Context prijsvraag.
13.45 uur        Korte film Oostelijke Vechtplassen en korte film Prijsvraag
13.50 uur        Interview met bestuurslid Rien van de Broeke en Arjan Dros met aandacht voor de gebruikers van het gebied.
14.00 uur       Patrick Poelmann, voorzitter jury: samentelling en werkwijze jury
14.10 uur        Presentatie secretariaat (Jos Harmsen): prijsvraagproces, reglement en jurering
14.20 uur        Gelegenheid voor vragen
14.45 uur        Korte pauze / documentatiemateriaal bekijken/ Uitloop
15.00 uur        Zicht op de plas, oevers en eilanden. Vertonen lange film. Napraten ervaringen met een hapje & drankje. Laatste mogelijkheid vragen.
16.00 uur        Einde bijeenkomst

 

Aanmelden

Klik hier om aan te melden. (Aanmelden kan t/m 7 januari 2018. Maar, zolang er nog plaats is, is aanmelding de hele week nog mogelijk.)