Waar zou mijn inzending hangen? Wat is jouw favoriet? Zo’n honderd nieuwsgierige bezoekers volgden de wild wapperende ICOON-vlaggen en stroomden woensdag 16 mei het tijdelijke paviljoen binnen bij de Porseleinhaven te Oud-Loosdrecht. Jan-Jaap de Kloet, wethouder van de Gemeente Wijdemeren verklaarde enthousiast de tentoonstelling HET ICOON voor geopend.

 

   

HET ICOON toont 29 geselecteerde inzendingen van de Prijsvraag Icoon Oostelijke Vechtplassen. Het gaat hier om de Loosdrechtse Plassen en de Wijde Blik. Een zoektocht naar een nieuw icoon voor dit prachtige gebied. Met maquettes, filmpjes, posters, boekjes en ook 3D-prints presenteren de deelnemers hun ideeën.

Het stemmen voor de publieksprijs is gestart!
Bij de uitgang kan worden gestemd op het favoriete idee. De stemmer ontvangt een voucher voor een stukje heerlijke appeltaart bij de Dikke Muis bij aankoop van een kopje koffie. Als afsluiting van tentoonstelling HET ICOON wordt op zondagmiddag 27 mei 16 uur de publieksprijswinnaar bekendgemaakt.

Bezoek HET ICOON, laat u inspireren door de werken, breng uw stem uit tot zondagmiddag 27 mei 14 uur en geniet na van alle inzendingen op het zonnige terras aan de plas van de Dikke Muis

 

HET ICOON
17 mei t/m 27 mei 2018
Porseleinhaven, Boegspriet 11, Oud-Loosdrecht

Ma t/m Vr: 12 – 14 uur / 16 -20 uur
Za & Zo (ook Eerste en Tweede Pinksterdag): 11-16 uur

 

  

Komt dat zien: HET ICOON is geopend!